Ohvri nõudis ka Bulgaaria ralli, kus sai surma itaallasest kaardilugeja Flavio Gugelmi, kes instrueeris oma pilooti Brian Laviot. Peale seitsmendal kiiruskatsel aset leidnud tragöödiat autoralli MM-etapiks kandideeriv ralli katkestati.

Pühapäeval hukkus Suurbritannias Brands Hatchis 1964. a. maailmameistri John Surtees'i 18-aastane poeg Henry, kes osales Vormel 2 sarjas peetud võistlusel. Eelmisel päeval kolmandale positsioonile välja sõitnud britt sai löögi vastu pead, mille andis talle avariisse sattunud kaasvõistleja autolt minema lennanud rehv.

Noormees kaotas koheselt teadvuse ning sõitis täisgaasiga vastu barjääri. Elule turgutatud Surtees lennutati helikopteriga Londoni kuninglikku haiglasse, kus ta peagi siiski suri.

Kõigele lisaks tuli teade Kolumbiast, kus palgamõrtsukad kõmmutasid maha 59-aastase Ricardo Londono, kes oleks peaaegu osalenud 1981. a. F1 Brasiilia etapil, ent jäi FIA litsentsist toona ilma ning asendati võistlusel Marc Sureriga. Caracol Radio vahendab, et Londono lasti maha koos kahe oma äripartneriga, ent see surm oli autospordiga seotud juba vaid kaudselt.