Kui teil on garaažis ikka hinnaline auto, käite kindlasti käsipesulas, lasete seda poleerida, imeda tolmu jne. Ent ikka kipub auto silmnähtavalt vananema, kuna kõik, mida kasutatakse, paratamatult kulub.

Ka inimesed vananevad paratamatult, ent käivad selle protsessi aeglustamiseks end vormis hoidmas, hoolitsevad enda eest, külastavad SPAsid jne. Õnneks on Tallinnas olemas analoogne rekreatiivne paik ka sõidukitele.

Mr CAP pakub nii põhjalikku ja sügavuti minevat auto välimuse hooldust, et see mitte ainult ei säilita teie sõiduki väärtust ning väljanägemist, vaid kipub seda teinekord isegi tõstma. Tõsi, teenus pole just odavamate killast, ent see ei kujuta endast ka lihtsalt vannitamist ja tolmu pühkimist.

Näiteks pakub Mr CAP ainulaadset säilitavat välishooldust FormulaU. See on pikaajaline kaitse, mis muudab enamasti autole tehases kantud värvi kenamakski kui see uuena olla suutis. FormulaU'ga töödeldud autolakikihti on lihtsam hoida säravalt puhta ja ilusana ning vahatada pole seda üldse tarvis.

Mr CAP'il on mitmeid eeliseid ja üks neist on see, et ettevõte toodab ning arendab iseenda keemialaboris kõik puhastusvahendid ja kreemid välja ise, et ei tekiks olukorda, kus konkurendid rakendavad autode peal teada tuntud ja ühiseid vahendeid.

Järvevana tee otsas paiknev esindus/töökoda on nii puhas, et tekib küsimus, kus neid autosid siis pestakse. Selgub, et kõik operatsioonid viiakse siiski läbi selles samas salongliku meeleoluga ruumis. Siin pestakse auto erivahenditega puhtaks nii väljast kui seest. Läikima vuntsitakse ka mootor, eemaldatakse ebameeldiv hais, mis võib olla tingitud näiteks pikast seismisest, kaotatakse heledasse istmenahka hõõrutud teksaplekk ning kaetakse auto lõpuks ühe Mr CAP'i trumbiga - kaitsekihiga, mis tagab auto värvkatte sügavuse ning ei sunni enam nii tihti ka tavapesulaid külastama.

Kõige põhjalikum programm kannab nime Master Treatment ning see kestab ühe auto jaoks 24h. Kui see läbitud, tulevad kliendid alati tagasi ka mõned korrad aastas vajalikule lihtsamale hoolitsuskuurile, kuna saavutatud efekt on oma raha väärt. Pealegi pole aastas paari-kolmesaja euro investeerimine kalli auto väärtuse püsimisse mingi teema.

Mr CAP on 1990. a. Rootsis asutatud frantsiisifirma, mil on maailmas üle saja esinduse. Kõigis neis pannakse rõhku auto õilistamisele ja väärtuse hoidmisele, keskendudes erilise tähelepanuga auto kui skulptuuri sise- ja välispindade omapäradele. See hooldus on puhas käsitöö, mida valdavad erikoolitusega meistrid. Ning lõpuks saab Mr CAPi teadmisi rakendada autodele lisaks ka näiteks kaatrite eest hoolitsemisel, mille pinnad vajavad samamoodi säilitamist.