Eesti suurima motoshow raames toimuvad erinevad üritused ja autode väljapanekud, mille seast iga autohuviline leiab enda jaoks põnevat. Messi ilmestavad mitmed Eesti esmaesitlused nagu näiteks Subaru Impreza 2008, Renault Laguna III ja Renault Scenic Conquest, Hyundai i30, Nissan Interstar ning Citroen C-Crosser. Mõned mudelid saabuvad otse Frankfurdi autonäituselt.

Vanade autode huvilistele on sellel aastal eraldi väljapanek, kus on vaatamiseks mitmed 1960-80ndate võimsad ameerika autod ning erilise eksponaadina maailmas harvaesinev Ferrari P4 kitauto, mille originaal pärineb aastast 1967.

Kõigil kolmel päeval leiab aset Tuning Show, kus rahva ette tuuakse kuni 30 valitud tuuningautot ning mille seast žürii valib pühapäeval välja parima. Selgub juba viiendat aastat järjest Eesti kvaliteetseima ja suurima helirõhuga auto audiosüsteem Magnat Eesti Autosound 2007 raames.

Lisaks selgub laupäeval ajakirja Auto Bildi poolt korraldatud “Eesti Osavaim Autojuht 2007” võistluse finaalis selle aasta parim autojuht. Lõppvõistlusel võtavad vigursõidu rajal üksteiselt mõõtu 11 finalisti, kes on nii kaugele jõudnud 4461 autojuhi konkurentsis.

Silmailu ja meelelahutust pakuvad korvpalliklubi Rock tantsutüdrukud, kelle spetsiaalkava on võimalik näha nii messikeskuses kui ka õhtustel ametlikel afterpartydel klubides Atlantis ja Pattaya.