Sel aastal avab motofestival oma kindluse väravad Narva Linnuses juba neljandat korda, rõõmustamaks oma alalisi ja uusi külalisi ning osalejad. Ka sellel aastal just 15.-17. juulil pakub festival Narva Bike 2011 traditsiooniliselt oma külastajatele huvitavat ja vaheldusrikast programmi.

Programmis: motoparaad, lasershow, retroralli Classic Raiders egiidi all, tuuning show, Magnum Chrome uue motoratta esitlus, tattooshow Dandy Tatto Stuudio poolt, konkurss Miss Narva Bike 2011. Ja loomulikult võimas saluut Narva kohal, saluut kahe riigi, Eesti ja Venemaa piiritaevas!
Üks festivali kulminatsioonidest on Motomeeste allee istutamine. Motoratturid istutavad Narva kesklinna 100 puud!

Festivali rock-kontsertide programmis esineb üle 20 ansambli erinevatest maadest. Eelmise aasta legendaarse esineja Uriah Heep vahetab sel aastal välja teine rock-legend – Võrratu Rock Lady – SUZI QUATRO!

Esmakordselt esineb festivali laval ka maailmas palju tuntust kogunud omapärane unikaalne teater Royal Giraffe – peaosas võrratu Stas Varkkiga!
Ja see kõik toimub kuuma Eestimaa suve taustal, kohapeal külmad õlled, ja kes soovib, võib festivali territooriumilt lahkuma minna ujuma Narva jõkke.

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!