Oma katsel ületada motikal 24 tunni sõidu rekordit (3255,7 km) põletas Reese läbi kogu oma rehvivaru kahe esi- ja nelja tagarattarehviga ja oli sunnitud enamiku viimasest tunnist lihtsalt seisma, sest polnud enam millelgi sõita. Nii pidigi ta leppima sellega, et ta purustas Guinnessi rekordi vaid veidi enam 150 kilomeetriga. Niisiis, kulus Reesel motikate kestvussõidu (24 tunni sõidu) rekordi löömiseks 22 tundi ja 52 minutit. Tema istumise all oli BMW K1600GT, rajaks aga, kus ta oma rehvidest ilma jäi, oli Texases Uvaldes asuv Continentali 13,7-kilomeetrine laguneva asfaltkattega testrada.

Abiks oli mehele ka mehaanik Jay Carlson, kelle sõna oli ka otsustav, teatades, et rehvideta edasi enam sõita ei õnnestu. Keskmise kiirusega 144,8 kilomeetrit tunnis, kiireimal kohal lausa 226,9 km/h, sai Reese seega 24 tunni sõidu uueks maailmarekordiks 3410 kilomeetrit. Ja, kuna Guinnessi rekorditeraamat kahurikuulirallisid ei tunnista, pääses mees alles nüüd ametlikult sealsete rekordiomanike nimekirja. Ta oli eesmärgiks seadnud 4500 kilomeetrit, aga ilma rehvideta seda ei olnud enam võimalik üritada. Lisaks tabas teda ränk väsimus juba 19. - 20. tunni paiku.

Sõit oli kõike muud kui ohutu, esiteks soojendussõidul oleks ta äärepealt põrganud kokku rajale ilmunud 60-kilose metsiku seaga, rekordit purustades sõitis aga surnuks vähemalt kolm jänest, kes valel ajal teele hüpanud. Niisiis, olles 23 tundi kihutanud, seejärel tund aega lihtsalt täis tiksunud, seejärel neli tundi maganud, võttis mees ette 17 tundi kestnud kodutee. "Madman" (pöörane), nendib New Atlas.

Seda enam, et üks veidramaid Guinnessi rekordeid Reese nimel on kiireim mittesõites (ehk puhtalt reisijana) Tesla P85D küüdis läbitud New Yorgi-Los Angelese vahemaa. Nn kahurikuulirallid olidki need, millega Reese 2015. aastal laiemasse pilti tõusis. Kiireim elektrisõidukiga läbitud NY - LA vahemaa, kiireim autopiloodil oleva Teslaga läbitud sama vahemaa, kiireim Teslaga edasi-tagasi, samuti kiireim motikal sõidetud NY - LA vahemaa, 38 tunni ja 49 minutiga, on palju normaalsemad rekordid...