Uus GT-R on saanud otsast lõpuni uue välimuse. Uus mattviimistlusega kroomitud iluvõre V-Motion on üks Nissani kõige uuemaid disainitunnuseid. Võret on suurendatud, et tagada mootori parem jahutus, samuti on sellel uus muster. Uus kapott sulandub iluvõrega kenasti ühte ja on varasemast oluliselt tugevam, tagades suurel kiirusel sõites parema stabiilsuse. Uue kujundusega esispoileri äär ja eesmised põrkerauad, mille viimistluselemendid asuvad otse esitulede all, annavad uuele GT-Rile tõupuhta võidusõiduauto välimuse ning suurendavad oluliselt ka eesmist surujõudu.

GT-Ri profiili tunneb endiselt ära selle n-ö õhku lõikava kuju järgi, kuid küljeliiste on õhuvoolu parandamiseks liigutatud väljapoole. Ka auto tagaosa on läbinud põhjaliku uuenduskuuri. Kuigi alles on jäänud GT-Rile omased nelja rõngaga tagatuled, püüavad lähemal vaatlusel tähelepanu õhuvoolu suurendav uus kerekujundus ning külgmised õhuvõtuavad nelja väljalasketoru kõrval. Vööjoont, mis eraldab alumist musta sektsiooni kerepaneelidest, on kõrgemale tõstetud, mistõttu on auto tagant vaadates laiem ja agressiivsem.

Peale selle, et välised muudatused lisavad autole sportlikkust, suurendavad need ka aerodünaamilist tõhusust, kuna õhutakistus on väiksem, kuid aerodünaamiline surujõud on jäänud praeguse GT-Riga võrreldes samaks. Tänu sellele on auto teelpüsivus suurel kiirusel stabiilsem.