• Moodsam ja elegantsem väljanägemine
  • 1,4-liitrine otsesissepritsega turbobensiinimootor , automaatkast, nelikvedu
  • Adaptiivsed LED-esituled ja uue põlvkonna Opel Eye esikaamera
  • Opel OnStar ja AppleCar või Android ühenduvus

Uuelt Opel Mokka X kompaktmaasturilt, mida Genfi autonäitusel märtsi alguses esitletakse, loodetakse veelgi suuremat populaarsust. Auto jõuab müügile 2016. aasta sügisel. Mokka X puhul on Opel värskendanud auto välimust ja kaasajastanud interjööri, lisanud uue põlvkonna infolustisüsteemi ning Opel OnStar valmiduse. See teeb Mokkast omas segmendis ühe parimate sidevõimalustega maasturi.

Lisaks hiljuti lansseeritud uue põlvkonna 1,6-liitristele diiselmootoritele kuulub Mokka X’i mootorivalikusse ka uus 1,4-liitrine otsesissepritsega turbobensiinimootor, mis on saadaval koos automaatkäigukasti, Start/Stop süsteemi ja nelikveoga.

OPELI VÕIDUKÄIGU ALGUS Mokkat võib pidada Opeli viimastel aastatel aset leidnud comebacki üheks sümboliks. Kompaktne linnamaastur on toonud Opelile palju uusi kliente, keda võlub selle mudeli kuju, stiilne disain ja maastikusuutlikkus,

Mokka X on Opeli mudelirea esimene mudel, mis võtab kasutusele Opeli tulevasi linnamaastureid ja crossovereid tähistava X tähe, mis eristab seda seiklushimulisema ja jõulisema iseloomuga mudelit traditsioonilisema keretüübiga autodest.

LAHEDAM VÄLIMUS Mokka X’i uuest välisilmest õhkub julgust. Opeli uutele disainisuundadele vastavat esiosa kaunistab tiivakujuline horisontaalne esivõre liist ning domineeriv ja terav topelttiiba meenutav LED-päevatulede signatuur. Esiosa on kujult konkreetsem ja elegantsem ning plastikut on vähem. Kõik see laseb Mokkal paista laiema, tugevama ja maskuliinsemana.

Opelile omane tiivadisain jätkub tagaosas: tagatuledes on samuti tiivakujuline signatuur, saadaval on ka leedtuled. Küljed on vormikad ja elegantse joonega, kere allosa muskliline ja atleetlik ning kaunistatud Opelile tüüpilise tagaosa suunas tõusva ’’teraga’’.Värvide valikusse on lisandunud Amber Orange ja Absolute Red.
Loe edasi siit