Seni on arvatud, et Jobs lihtsalt ei pannudki oma autole numbrimärke külge ja kõik ning maksis regulaarselt talle välja kirjutatud trahvid lihtsalt ära, et oma väljavalitu staatust sel moel kuidagi kinnitada. Või et tal oli California osariigi käest numbrimärkideta autoga ringi vuramiseks eriluba välja kubeldud. Ent need mõlemad teooriad osutusid nüüd vaid eksitavateks kõlakateks.

Nimelt otsustas Jobsi registrimärgimüstikasse telgust tuua üks endine Apple'i tähtis töötaja Jon Callas, kes teadis väljaandele ITWire intervjuud andes rääkida, et Apple'i asutaja võis ilma registrimärkideta autoga ringi sõita tänu ühele augule seaduandluses, mille ta leidnud oli.

Nimelt vahetas Jobs oma SL 55 AMG alati ja regulaarselt iga kuue kuu tagant lihtsalt välja ning California osariigi seaduste kohaselt peab uuele autole numbrimärgi külge kruvima alles miskipärast esimese kuue kuu jooksul. Nii et Jobs jõudis ikka päris suure hulga SL 55 AMG Mercedeseid sisse sõita, mis ehk eBbays ka õige pea raskeks rahaks tehakse?

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!