Tõsi, see pisike jõulumajake kahele on ehitatud ja mõeldud mahtuma Land Roveri mudeliperekonna “beebi” ehk Discovery Sport 1698 -liitrisesse pakiruumi. Mõtet edasi arendades aga mahuks see sisse mistahes mahuka maasturilaadse auto tagauksest; ja kui ei mahugi, võib ju rentida käru ja romantilise onni sedamoodi kaasa vedada.

Videost ja fotodelt on näha, kui nutikalt ja samal ajal mõnusalt saab ära planeerida tibatillukese ruumi soojapidavas elementmajas. Onn on mõeldud küll kahele täiskasvanule matkamajaks Põhjala karmides oludes, aga häid lambaid mahub ühte lauta alati rohkem kui paberites kirjas.

Lastega pere puhul ongi lambanahkne, küpsisene ja jõulukola täis riputatud kambrike selgelt ülehinnatud ruumi raiskamine – magamiskohta saab laiendada ja vähemalt kaks kõrsikut koos sportlike vanematega ära mahutatud!

Majakese ülespanek ei võta rohkem kui tunnikese: seda on umbes samapalju, kui kulub telgi korralikuks ülestõmbamiseks. Kogenud matkaja jaoks pole vahet, kas telk või puidust majakene, kogenematu romantik torkab igal juhul telgivaia jalga või jätab sõrmed tappide vahele. Eesmärk pühendab abinõu, romantika nimel võib kodus eelnevalt onni lahti-kokku-lahtipakkimise harjutust sooritada.

LAND ROVER DISCO SPORT MAHUTAB TERVE METSAONNI

Kuidas nii pisike onn paarikümnekraadises pakases sooja suudab pidada? Vastus “seda on testitud Land Roveri isiklikus külmalaboris, kus pannakse proovile ka kõik uudismudelid” on poolik vastus. Tegemist on elementaarse füüsikaga: majaelementide kihte lahutab piisav õhuvahe, mis hoiab sooja ning et ruum on pisike, kütavad seda ka inimkehad.
Loe edasi siit