Takeri on Jaapani autotootja nägemus järgmisest Mazda6 mudelist, mis jõuab müügile 2013. aastal. Vaid ideeauto ukselingid, veljed ning peeglid ei jõua tootmismudelile.

Ideeauto rakendab autotootja uut disainisuunda, mis annab ideeautole senisest mudelist palju jõulisema välimuse. Takeri esiosa on saanud uue iluvõre ning tuled, tagaosa oleks justkui inspireeritud Jaguar XF mudelist ning kerejooned rõhuvad kupeelikku profiili.

Kabiin on saanud juhile orienteeritud ning kvaliteetsema välimuse. Samuti leiab sealt traditsiooniliste nuppude asemel BMW i-Drive sarnase juhtkontrolli.

Uus Mazda 6 saab ohtralt autotootja Sky Activ tehnoloogiat. Oodata on uusi ning ökonoomsemaid bensiini- ja diiselmootoreid, kergemaid automaat- ning manuaalkaste, uut vedrustust ning täiesti uut terasest platvormi.

Takeri kontsepti jõuallikaks on uus Sky Activ-D 2,2-liitrine diiselmootor, mis arendab 174 hobujõudu. Tänu oma kergusele, voolujoonelisele disainile ning automaatseiskumissüsteemile on ideeauto CO2 pääst vaid 104 g/km, kütusekulu kohta täpsemad andmed hetkel puuduvad.