Juba 54. korda välja antav Motor Trendi aasta auto tiitel on autotööstuses üks ihaldatavamaid ja hinnatumaid auhindu.

Motor Trendi toimetus testis 27 autot USA, Jaapani, Saksamaa, Suurbritannia, Rootsi ja Korea valmistajatelt. Testautod läbisid tuhandeid miile külateedel ja linnatänavatel erinevates ilmastikutingimustes ning teeoludes.

Katsumusterohkes võistluses osalesid 7. seeria BMW, Cadillac CTS, Dodge Viper SRT-10, Honda Accord Coupe, Honda Accord Sedan, Honda Civic Hybrid, Honda Civic Si, Hyundai Tiburon, Infiniti G35 Sport Coupe, Infiniti G35 Sport Sedan, Infiniti M45, Lincoln Town Car, Mazda 6, CLK-klassi Mercedes-Benz, Mercedes-Benz E-Class, SL-klassi Mercedes-Benz, Mercury Marauder, Mini Cooper, Mini Cooper S, Nissan 350Z, Pontiac Vibe, Saab 93, Saturn Ion, Suzuki Aerio, Toyota Corolla, Toyota Corolla Matrix ja Volkswagen Passat W8.

Motor Trendi aasta auto valikul peetakse silmas nii masina konkurentsivõimet vastavas turusegmendis kui ka suhtelist maksumust, hinnatakse disaini, kasutatud materjale ja viimistlust, konstruktsioonilist lahendust, salongi välimust ja mugavust, ohutust, tehnilisi näitajaid ning hinda.

"Modernne keskmise suurusega sportsedaan on praegu väga populaarne ja selles kategoorias on palju väärilisi võistlejaid. Kuid uus Infiniti G35 Sport Sedan kasutab edukalt ära kõik antud klassi võimalused ning on jõudnud isikupärase ja luksusliku välimuseni koos suurepäraste tehniliste näitajatega," kommenteeris Motor Trendi peatoimetaja Kevin Smith. "Voolujooneline G35 Sport Coupe platseerus meie edetabeli etteotsa tänu stiilsele välimusele, tehnilistele näitajatele, mugavusele ja suhtelisele hinnale."

Väljaanne Motor Trend asutati 1949. aastal, ajakirja tiraaz^ on 1,27 miljonit ning lugejaskond ulatub 7,5 miljonini. Motor Trend on rahvusvaheliselt tunnustatud ja autoriteetne juhtiv autoajakiri. Motor Trendi kaubamärk hõlmab hispaaniakeelset ajakirja, televisiooni- ja raadioprogrammi, internetisaiti Motortrend.com, kaks korda kuus ilmuvat tarbeveokitele pühendatud ajakirja Truck Trend ja rahvusvaheliste autonäituste korraldamist. Samuti annab Motor Trend välja kõrgelt hinnatud Motor Trend Car of the Year, Sport/Utility of the Year ja Truck of the Year aasta auto auhindu erinevates sõidukikategooriates.