Asja eestvedaja Vladas Lasas ütles, et virtuaalvabriku rajamise mõte oli saata Tesla tegevjuhile Elon Muskile sõnum sellest, et Leedus on palju osavaid töökäsi ja lisaks on see ideaalne koht, kuhu plaanitav uus Tesla tehas ehk Gigafactory 2 ehitada. Momendil pole veel teada, kuhu firma uus auto- ja akuvabrik rajatakse, ent kindel on, et viis miljardit eurot maksev kompleks tuleb Euroopasse ja sel aastal tehakse teatavaks valik asukoha osas.

Pärast seda, kui Tesla eelmisel aastal ütles, et Euroopasse on plaanis tehas rajada, on mitmed maad - teiste seas näiteks Portugal, Tšehhimaa, Ungari, Rumeenia, Holland ja ka meie naabermaa Soome - teatanud, et oleksid uuest vabrikust oma piires väga huvitatud.


Tesla ametlik Twitteri konto säutsus pärast leedu minecraftijate vägitükki reedel aga: "Lithuania knows the way to our heart" ehk "Leedu teab teed meie südamesse". Leedu ametlikult, riiklikult Twitteri kontolt hõisati seepeale Teslale vastu, et "We are ready to welcome you!" ehk "oleme valmis teid oma riigis tervitama." Oleks päris omapärane, kui selline suur kokkulepe tõesti Minecrafti ja Twitteri abil sõlmitud saaks.