Jõgeva maakonnas Puurmani-Tabivere maanteel Puurmani-Tõrve neljakilomeetrisel teelõigul algas mustkatte ehitus. Tööd kestavad umbes septembri lõpuni ja töötsoonis on piiratud liikluskiirust kuni 30 kilomeetrini tunnis.

Põlva maakonnas Kosova-Vooreküla maanteel on kuni reede kella 15ni Laane raudteeülesõit liikluseks suletud. Ümbersõit on korraldatud Lootvina-Vastse-Kuuste kaudu.

Pindamistööde tõttu on piiratud kiirust kuni 30 kilomeetrini tunnis Valga maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel kaheksakilomeetrisel Tõlliste-Valga lõigul, Põlva maakonnas Kanepi-Leevaku maantee kaheksakilomeetrisel Himmaste-Kauksi ja Tartu-Värska maantee üheksakilomeetrisel Viisu-Terepi lõigul, Järva maakonnas Mäeküla-Koeru-Kapu maantee 2,4-kilomeetrisel Mäeküla-Sargvere lõigul ning Ida-Viru maakonnas Jõuga-Raudi maantee 13kilomeetrisel teelõigul.

Alates tänasest muutub Tallinna-Pärnu maantee taastusremondi lõigul 13-27 kilomeetritel seni kehtinud ajutine liikluskorraldus. Tallinna-Pärnu suund Kanamalt-Ääsmäeni suletakse ja liiklus viiakse üle Pärnu-Tallinn suunale. Pärnu-Tallinn suund suletakse aga Kanamalt linnapiirini ja liiklus suunatakse Tallinna-Pärnu suunale. Muutub ka senine liikluskord Kanama liiklussõlmes.