• Ettevalmistustööde ajal on liikluskiirus teelõigul 70 km/h
• Järgmisest nädalast kogu liiklus Tartu-Tallinn sõidusuunal
• Renoveeritakse neli viadukti

Ettevalmistustööde ajal on sõidukite liikluskiirus teelõigul piiratud 70 km/h.

Järgmisel nädalal suunatakse remonttööde ajaks kogu liiklus II ehk Tartu-Tallinna sõidusuunale. Liiklusele avatuks jäävatel sõiduradadel hakkab remonttööde ajal kehtima muutsuunaga liiklus. Hommikul kella 05:00 kuni keskpäeval kell 12:00 on Tallinna suunal avatud kaks sõidurada ja Tartu suunal üks sõidurada.

Alates keskpäevast kuni järgmise päeva varahommikul kella 05:00 on kaks sõidurada avatud Tartu suunal ning üks rada Tallinna suunal. Liikluskorralduse muudatus on tähistatud infotahvlite ja suunaviitadega. Sõidukite liiklemiskiirus on piiratud 70km/h.

Mõigu-Jüri lõigul renoveeritakse neli viadukti, mis viiakse vastavusse tänapäevaste nõuetega kandevõime ja kõrgusgabariidi osas. Lisaks kaasajastatakse kahel viadukti valgus, rajatakse müratõkkeseinad, korrastatakse mahasõidud ning rajatakse normikohase laiusega bussitaskus bussipeatustesse.

Riigimaantee nr 2 Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa Mõigu-Jüri teelõigu rekonstrueerimise eesmärgiks on paremad ühendused TEN-T võrgustikus, et muuta nii kohalik kui antud maanteed kasutav transiitliiklus sujuvamaks. Samuti on eesmärgiks parandada sõidutee ning viaduktide seisukorda, liiklusohutust ning arendada taristut.