Lamborghinil kui ettevõttel läheb enesel väga hästi. Kuigi see aasta ei tule neil nii roosiline kui prognoositud, oli mullune jällegi margi ajaloos läbi aegade parim aasta. Sama hästi ei lähe aga Lambo edasimüüjail. USAs asunud maailma suurim diiler sulges uksed skandaalselt aasta lõpus, hingusele on läinud ka väiksemaid.

See maailma suurim edasimüüja Orange County ulatas klientidele iga 20. Lamborghini võtmed, mis planeedil üldse kaubaks läksid. Suletud diileri juht Viken Keuylian on kohtu all ning muu hulgas tuli välja, et üks Lamborghini Murcielago LP-640 vahetas omanikku pea 7 korda letihinnast soodsamalt.

Klient sai kindlasti hea kauba ning on tõenäoliselt superauto juba kosmiliste kasudega maha müünud. Keuylian põhjendas oma teguviisi vajadusega teenindada kõikvõimalikke võlgadesse sattunud kõrvaltegevusi nagu viinamarjaväljad ja muu toline kommunaalne tegevus. Lisaks sellele Murcielagole jõudis Orange County kaudu turule 53 teist Lambot, mil kõigil hinnast kuni 100.000.- dollarit maha arvestati.