Milline superauto on järgmise nädala näitusel suurim pilgupüüdja? Seni oli valida Mercedes SLS AMG ja McLaren MP4-12C vahel. Kanada katset konkureerida taoliste kuumade nimedega oma vastvalminud sportautoga HTT Plèthore LC 750 pole mõtet tõsiselt võtta. Esimesed kaks võivad aga nüüd leida end suisa lõhkise küna ees.

Lamborghini Reventon Roadster on pärit justkui ulmelisest õudusfilmist. Ainuke asi, et selle omanik, selle juht ei varja end šarpnellikindla turvisega, vaid upitab oma pea ning seega ka enda identiteedi rahumeeli vabasse õhku kogu rahva imestusest pungis silme alla. Nii enesekindel ja edev on taolise auto õnnelik ostnu!

Kaks aastat tagasi astus vana Reventon ise samuti esmakordselt püünele just Frankfurdis. Nüüd on sellest autost saanud spekulantide kapital, suur osa neist on pidevalt müügis ning ülejäänud turvaliselt salajastesse garaažidesse kätketud. Kuna neid toodeti ka vaid mõnikümmend tükki, oleks liig loota, et mõni Reventon näiteks koos värskete Nissan GT-R'ide jms. „tavalisega" Tallinnas Narva maanteel lärmi teeks.

Roadsteri liigutamiseks ja üleüldiseks hirmutamiseks on ka sel 6,5-liitrine V12, mis arendab 650 hj ja pakub 660 Nm väänet. 100 km/h saabub ka avatud luugiga autol 3,4 sekundiga, tippkiirus on 340 km/h ning seeria kogusuurus vaid 20 ühikut. 1,2 miljonit eurot on summa, mida tavaline masusõdur ei kujuta enesele ettegi.