Esmalt Neste MY 100 protsenti taaskasutatavast kütusest - Uku on seda päris pikalt proovinud ning lubab, et hakkab seda aeg-ajalt ka päriselt ise kasutama. Hind on küll kallis, kuid looduse säästmine ja kõrgem tsetaanarv on Uku hinnangul seda väärt.

Teslat meenutav elektriline Ford Mustang E-Mach on kohal. Kas tegemist on pühaduseteotusega või suudab elektriline krossover päriselt "vana hea" Mustangi jälgedes sammuda? Tehnilised andmed väidavad pigem viimast.

Kaks meest arutavad ka naiste aasta autode üle. Neid pole aga üks, vaid terve trobikond. Kas see ongi ainuõige viis, kuidas autosid hinnata?

Stuudios on meil lisaks saatejuhtidele ka üks külaline - Raido Rosenfeld ELKEst, kes räägib meiega täpsemalt hübriidajamitest ja neid kasutavatest autodest. Kuidas on hübriidid arenenud, miks on tänapäevased hübriidid paremad ja millised variandid üldse olemas on? Kõikidele nendele küsimustele saab vastuse.

Nipinurgas puudutame talvel üha olulisemaks muutuvat termostaatide teemat - kuidas saada aru, et sellega võib midagi valesti olla ja mida sellisel juhul peale hakata? Uku jagab oma teadmisi ja mõtteid.

Saatejuhtideks on Jan-Matthias Mandri ja Uku Tampere. Kuula meid Delfi Taskust või mõnest omale sobivast podcastirakendusest. Näiteks oleme me esindatud Soundcloudis, Spotifys ja Apple'i taskuhäälingukeskkonnas. Viska pilk peale ka meie Facebooki lehele!

1x
00:00