Ciccle K bensiini 95 miles hind on tänase seisuga 1,129€/L ning diislikütuse D miles hind 0,939 €/L. Lisaks sellele on musta nädalavahetuse raames EXTRA Club klientidele lisaallahindlus -10s/L milesPLUS kütustelt.

Neste tanklates on sel nädalavahetusel järgnevad hinnad:

Bensiin 95 – 1,149
Bensiin 98 – 1,199
Diislikütus D – 0,959
Neste Pro Diesel – 1,039

1. detsembrist kuni 28. veebruarini järgmisel aastal kehtib Eestis arktilise diislikütuse müügi kohustus. Nii Neste kui Circle K tanklates on tänasest saadaval kõrge külmataluvusega talvekütused.

Soovitusi talveks

Lisaks õige kütuse kasutamisele tasub vastu talve vahetada välja aknapesuvedelik ning käia silikooniga üle kõik autotihendid.

Liiklusohutuse tagamiseks soovitab Circle K tootejuht vastu talve sõiduk korralikult ette valmistada ja lisaks talverehvide alla panemisele üle vaadata ka sõiduk tervikuna. „Peamine mure talve saabudes on alati aknapesuvedelik, kuna tihtilugu unustatakse ära, et ka suvine aknapesuvedelik läheb öökülmadega jäässe. Sellisel juhul ei aita muud, kui tuleb auto garaaži soojenema viia, et olemasolev aknapesuvedelik taaskord üles sulaks. Seejärel saab lisada talvise aknapesuvedeliku,“ selgitas ta.

Samuti tasub üle vaadata kojamehed, sest kulunud kojameestega kipub lumi ja jää klaasidele jutte jätma ning nähtavus halveneb. Peale selle võiks talve hakul silikooniga üle käia kõikide uste ja pagasniku tihendid, et vältida nende kinni külmumist. Samuti on mõistlik enne talve kontrollida, et auto aku oleks töökorras ja täislaetud.