Volkswagen on aeg-ajalt autonäitustel näidanud päris huvitava disainiga ideeautosid, millel paraku hilisema seeriatootmisega suurt midagi pistmist pole. Kuna rahvas nõuab pargimaastureid ja eriilmelisi autosid, ei jää Saksa sõidetavate rahvaautode lipulaeval üle muud, kui jõkke sisse sumatada ja asuda pakkuma autosid, mis toovad ellu rohkem värve.

MQB PLATVORM JA MOODNE ÜHENDUVUS

Volkswageni mudelivalikus asetub T-Roc üks aste Tiguanist allapoole. MQB veermikuarhitektuuril põhinev sõiduk on 4 234 mm pikk (252 mm lühem kui Tiguan) ja selle teljevahe on 2 603 mm, mis võimaldab autosse paigutada kuni viis sõitjat. Auto pakiruum on vaikimisi 445 liitri suurune, alla klapitud tagaistmed laiendavad seda kuni 1 290 liitrini.

Lisaks ruumikusele on ühele kõikjalsõitjale vaja moodsaid juhiabisid. Esimese VW kompaktina saab T-Roc pardale uue generatsiooni Active Info Display näidikuteploki, mille võib soovi korral juurde tellida. Lisaks on T-Roc’i varustuse valikus spetsiaalselt mudeli sisekujundusega sobitatud 300-vatine Beats audiosüsteem.