Nende hulka kuuluksid nii hübriidajamiga autod kui ka ainult ringrajale mõeldud masinad ning korraliste mudeliuuenduste kõrval – nagu näiteks järgmisel aastal esitletav teise põlvkonna McLaren 650S – näeksid ilmavalgust ka mitmed uued autod. Teiste hulgas legendaarse kultussõiduki McLaren F1 teine põlvkond, kirjutab WHATCAR?

Kõik uustulnukad tuuakse turule, järgides ettevõtte tänast mudelihierarhiat – see koosneb kolmest mudeliseeriast, milleks on Sport, Super ja Ultimate – ja kuue aasta pärast peaks olema juba iga teine sportauto varustatud hübriidajamiga.

Teise põlvkonna F1 kuuluks Ultimate-seeriasse ja tänaste sahinate kohaselt saaks selle jõuallikaks kahe turbokompressoriga varustatud 3,8-liitrine V8, mille tippvõimsus oleks enam kui 700 hj.

See auto oleks küll elektrimootoriteta, kuid “hüper-GT” tippkiirus olevat sellegipoolest kaugelt suurem kui märgiline 200 miili tunnis (322 km/h).

Autot plaanitakse esitleda juba kahe aasta pärast ja selle baashinnaks on välja hõigatud kaks miljonit naela.

Legendi kohaselt möödub 2018. aastal kolmkümmend aastat päevast, mil lennujaamas igavlevad Ron Dennis, Mansour Ojjeh, Gordon Murray ja Creighton Brown otsustasid ehitada superauto, mis oleks peajagu üle kõigist seni seeriatoodanguna sündinud tänavaautodest.

Nii ka läks, ja seegi kord pole plaanid vähem ambitsioonikad – uus mudel kopeerivat eelkäijat vaid istmete paigutuse ja uste avanemise osas, kõik muu olevat aga uus ja seninägemata materjal.

Uue auto juures leiduvat küll vihjeid selle kuulsale eelkäijale, kuid see polevat mingil juhul retrosõiduk ning kõik 64 autot valmivat eritellimusena, mis teeb kahe ühesuguse masina valmimise sisuliselt pea võimatuks.