“Kui naissoost kaassõitja seelik on liiga lühike, soovitame ta saata tagaistmele, et ta ei segaks juhti kontsentreerumast. Kui asi pole kaassõitja lühikeses seelikus vaid tema pikkades jalgades, millest juhil on raske mööda vaadata või oma käsi eemal hoida, soovitame naisterahval samuti suunata auto tagaistmele” – sedalaadi soovitused leiab Fiati käsiraamatu alajaotusest “Kaasreisijad autos”. Teises peatükis aga soovitatakse autosse lubada vaid ilusate jalgadega naisterahvaid, kes mõjuksid muserdunud juhile vajaliku motivatsioonina.

“Sõit koos kallimaga”: “Kui sa oled tõeline härrasmees, siis tuleb sul taluda olukorda kus sinust saab oma abikaasa, tüdruksõbra või armukese ning naise sõbrannade autojuht. Sul tuleb kehastuda alfaisaseks, kes vastutab kõigi nende heaolu eest. Sinu asi on igaüks neist sõbrataridest õhtu lõpetuseks turvaliselt puhkama toimetada.”

Hea huumorimeelega lugeja mõistab, et Fiati käsiraamatu koostajad on seda kirjutanud väikese irooniavarjundiga, lisades tavaelus tihti ette tulevatele olukordadele veidi vürtsi ning keerates vinti peale.
Loe pikemalt siit