Elukutseline kehamaalija Trina Merry kattis grupi painduvate kehadega naisi värvidega sel viisil, et nad jätavad vastavaid asendeid võttes mulje, et inimeste asemel on tegu mootorratastega.

Täpsemalt kolme eri sõidukiga: speed bike, cruiser ja dirt bike. Neil "ratsutab" aga rändmessi võluv õhtujuht Erin Bates.

Mainitud painduvate kehadega naiste grupp on moodustatud muide joogaekspertidest, tsirkuseesinejatest ja elukutselistest tantsijatest.

Piltide saamiseks tuli oma keha väänajatel tundide kaupa vaeva näha, et kõik detailideni paika timmida. Kohal viibis ka pidevalt kaks massööri, et füüsilist stressi vähendada.

Kõige kiiremini "valmis" dirt bike - 13,5 tunniga. Cruiser nõudis 15 tundi. Seevastu speed bike'i sünniks kulus 18 tundi. Aga ärge muretsege, kindlat asendit tuli asjaosalistel järjest säilitada ainult kümme sekundit kuni kaks minutit!

Progressive International Motorcycle Shows on USAs tegutsev menukas rändmess, mis tutvustab laiemale ringile mootorrattatootjate saavutusi.

Osalevad ettevõtted näitavad nii uusi mootorsõidukeid (pluss nendega seostuvaid tooteid ja teenuseid) kui ka klassikalisi mudeleid.

Algav tuur leiab aset eri linnades novembrist veebruarini. Huviline kiidaku ka motošõu ametlikule kodukale.

Vaadake ka videot: