Sten Padar Streetrace.org'ist oli üritusega väga rahul, nimetades kiirendusvõistluse edu suisa 95-protsendiliseks, kuna kõik olid rõõmsad ja ilm soosis seda metsikut tegevust.

Parima aja sõitis Ken Kässi BMW 750 nitroga biturbo - 12:23. Mattmusta BMW mootorikate oli kaetud võrega, et selle alla veetud jõujuhtmed kenasti näha oleksid. Lisatud pildigalerii lõpust pääseb veelgi põhjalikuma ülevaate juurde, nii et kliki viimasel pildil Delfi Pildi logo.

Burnout challenge leidis aset juba kolmandat aastat ning loomulikult oli eesmärgiks jätta endast maha võimalikult palju kummi, tossu ja vilistamist ning teha seda kõike võimalikult pikalt ja sujuvalt ümber kahe maamärgi 8-kujulisi poognaid võttes.

Järgmisena on kiirendajata kalendris juba sel nädalal üritus Tartus, millega samal ajal saab võtta ka osa mõõduvõtmisest Lätis. 8.-9. mai on esimene driftiüritus Rapla kardirajal - läbi aegade kõige esimene Eesti drifti karikaetapp! Ekspressauto Forte hoiab teid pildi ja heli vahendusel asjaga kursis.