Tõusvate hindade juures on see oluline näitaja.
Nissan Pulsari väike tühimass ja jõulised mootorid tagavad ökonoomse sõidu, tegemata seejuures kompromisse kiirenduse osas. Pulsari juhi käsutuses on igal teekonnal vähemalt 110 hobujõudu ja seda vaid 3,6 l/100 km* kütusekulu juures. Vähem muretsemist ja hea põhjus, miks vahetada vananenud sõiduriist uue Nissan Pulsari vastu.

Üks autotööstuse arengusuundi on kindlasti suurem rõhuasetus turvalisusele. See tähendab uuenduslike süsteemide väljatöötamist ja nende lisamist pakutavatele mudelitele.

Näiteks uus Nissan Pulsar on varustatud väga paljude juhiabilistega, mis teevad kindlasti sõidu turvalisemaks. Muretu parkimise tagab 4 kaamera ja täisvaatemonitoriga süsteem, mis toob autonurgad nagu peopesale. Nii mitmekülgset ja ulatuslikku turvalahenduste komplekti on varem nähtud vaid tunduvalt kallimate autode puhul. Pulsari turvalisust kinnitab ka see, et Nissani uudismudel sai Euro NCAPi testis kõrgeima hinde ehk 5 tärni

Mõistagi peab auto kui vahend punktist A punkti B jõudmiseks olema usaldusväärne. See hoiab ära ootamatud ajalised ja rahalised kulutused. Nissaniga on kohalejõudmine alati garanteeritud. Tehnilise rikke või õnnetuse korral saab klient tasuta autoabi. Kui probleemi koheselt lahendada ei õnnestu, siis siis aitab Nissan Assistance teid edasi kas asendusauto või leida muu sobiva transpordi leidmisega.

Vana auto võib olla armas ja eredate mälestustega laetud, kuid uus on tehnoloogiliselt kindlasti parem. Ainuüksi ühe autopõlvkonna jooksul paranevad lisaks säästlikkusele ja turvalisusele paljud teised omadused. Tehnoloogia areng on lihtsalt väga kiire, ja kõige parem on selle vilju ise nautida.

Kindlasti annab uue auto eelistest hea ülevaate pikk ja põhjalik proovisõit. Kui huvi tehnika vastu on suurem, siis tehnilistest uuendustest räägib teile põhjalikult asjatundja esindusest. Muide, proovisõidule saad kohe registreerida aadressil www.nissan.ee.

* Diiselmootori 1.5 dCi kombineeritud kütusekulu.

Jaga
Kommentaarid