„Piisab vaid sõrmenipsu tegemisest või lihtsalt sellele mõtlemisest kui auto uks avanebki," rääkis 51-aastane Nhean Phaloek AFP'le. Tema 19 kuuga valminud klaaskiust kahekohalise kuldse kabrioleti nimi on Angkor 333-2010 ning see ukse avamise trikk olevat tõeliselt muljetavaldav. „Üks briti härrasmees ütles, et see on Kambodža James Bondi auto!"

Auto läks talle kokku maksma umbes 5000.- dollarit ning telepaatiliselt töötavatena reklaamitavad uksed avanevad tegelikult lihtsalt puldiga. Angkor 333-2010 liigub kuni 100 km/h ning Phaloek loodab oma meeleoluka trikiga saada piisavalt tähelepanu, et kohalikule autotööstusele või vähemalt selle puudumise probleemile osutada.

Nii et kui autosid ei müüda, motiveerib see inimesi neid lihtsalt ise ehitama, kuna Phaloek pole sugugi ainuke, kes seda teed läinud. 48-aastane Kong Pharith valmistas näiteks oranži džiibiliku sõiduki, mil katusel päikesepaneelidki.

Kohalik võim ei lasegi end rahva poolt niimoodi kaua mõnitada ning olevat juba sõlmimas lepingut Hyundaiga, mis kavatseb hakata tootma Kambodžas aastas vähemalt 3000 autot. Viimati ehitati sealmail autosid 1960ndail enne Vietnami sõja keerisesse sattumist. Ka siis kokku klopsitud välismaistest juppidest ja kodumaiste kummidega autosid nimetati Angkor ning neid võib maapiirkondades näha liikumas veel tänini.