“Eesti saab esimeseks riigiks maailmas, kus elektriautosid on võimalik kogu riigi piires mugavalt laadida. See areng pälvib kindlasti laia rahvusvahelist tähelepanu ning me võime tulevikus mitmel pool meedias näha eestimaiseid elektriautode laadijaid, mida kasutavad paljud meid väisavad riigijuhid ja tippettevõtjad,” selgitas Volkov Teenusmajanduse Koja ettepanekut.

"Kuivõrd teema on uus, siis pole suurtootjad maailmas laadimistaristu disainile väga palju tähelepanu pööranud. Eestil on võimalus selles osas selgelt eristuda ning saavutada topeltefekt," rääkis ta.

"Olen veendunud, et Eesti tootesdisainerid suudavad vajadusel luua silmapaistva disainiga laadureid ja muid nähtavaid taristu osiseid. Eesti riigil on täna kindlasti võimalus seada rahvusvahelise taristuhanke üheks eeltingimuseks Eesti loomepotentsiaali kasutamise. Loodan kogu südamest, et sedapuhku toetab riik loomemajandust ka reaalsetes tegudes, mitte sõnades," sõnas Volkov selgituses.

Vaata videost, kuidas elektriauto Eestis, kus veel lumigi maas, hakkama sai!

Mis on Teenusmajanduse Koda?

Teenusmajanduse Koda on vabatahtlik teenusmajanduses ja teabeettevõtluses tegutsevaid ettevõtteid koondav organisatsioon. Teenusmajanduse Koda loodi 2010. aasta kevadel ning tänaseks on koja liikmeskond kasvanud 64 liikmeni.

Teenusmajanduse Koja põhieesmärkideks on:
• ühendada isikud, kes loovad lisaväärtust läbi targa ja haritud tööjõu ning kes on huvitatud, et Eesti teenusmajandus oleks rahvusvaheline;
• teenusmajanduse osatähtsuse tõstmine ühiskonnas;
• majandus- ja õiguskeskkonna parandamine, et tõsta Eesti kõrget lisandväärtust pakkuva teenusmajanduse konkurentsivõimet;
• inimestesse investeerimise väärtustamine; ja
• oma liikmeskonna huvide esindamine ja kaitse.

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!