Briti veebižurnaal Autoexpress vahendab paljude Jaguari-fännide jaoks kaua oodatud uudise sellest, et lõpuks ometi on tulemas Porsche Boxterile jms seltskonnale vääriline vastane ning ühtlasi soodsaim sportauto ka Jaguarilt endalt. Porsche kõrval sihib Jaguar oma uue beebiroadsteriga ka Audi TT'd, Ekspressauto Forte'gi poolt äsja testitud BMW Z4 Roadsterit, Mercedes SLKd, Alfa Romeo Brera Spiderit, Nissan 370Z'i jpt.

Nii madalas, nii rahvalikus nišis pole Jaguar varem kätt proovinud, kui Mondeo põhjale ehitatud universaalid ja sedaanid kõrvale jätta. Jaguari sportautod on seni ikka suuremad, jõulisemad ja macholikumad olnud. Uus väike Jaguar hakkab disainilt toetuma kindlasti eduka ja paljukiidetud XF'i eeskujule.

Pisimaks mootoriks pakutakse tõenäoliselt 3-liitrist V6 jõuallikat, mis peab auto 100 km/h'ni viima vähem kui 7 sekundiga. Mis siis veel 5-liitirise V8'ga varustatult juhtuma hakkab! Samuti on valikusse oodata XF'il edukalt figureerivat 3-liitrist topeltturbodiislit ning selle 272 hj.

Autot ennast tuleb aga paraku oodata kuni 2012. aastani. Jaguari fanaatikud ja teisedki võiksid siiski pöidlad juba täna pihku suruda, et Jaguar-Land Roveri omanikfirma pealik Ratan Tata ümber ei mõtleks.