• Pilkupüüdev linnamaastur
• Pakiruumi maht 650 liitrit
• Hind alates 43 668 eurost

Mudelilt F-TYPE inspiratsiooni saanud uus Jaguar F-PACE on võimas linnamaastur, millel on sportauto DNA. Selle võimas välimus alates kapoti keskmisest kumerusest kuni esiletungivate tagumiste küljetiibadeni muudab sõiduki silmapaistvaks ning pilkupüüdvaks.

Auto salongis tervitab teid rafineeritus ja sportlik stiil. Pakiruumi maht on 650 liitrit ja tagaistmete langetamisel suureneb see kuni 1740 liitrini. Pakiruumipõhi on ümberpööratav ja selle saab kiiresti muuta vastupidavast vaibast hõlpsalt puhastatavaks kummimatiks.

F-PACE on varustatud tipptasemel tehnoloogiaga, nagu esiklaasinäidik ja tegevusvõti. Viimase näol on tegu käepaelaga, mis võimaldab auto võtme jätta autosse, kuna see on turvalisuse kaalutlustel inaktiveeritud. Varustustasemeid on 5 ja omale sobiva leiab igaüks.

Mootorivalikus on 2,0-liitrine 180 hj turboülelaadega diiselmootor, 3,0-liitrine V6 diiselmootor võimsusega 300 hobujõudu ja 3,0-liitrine ülelaadega V6 bensiinimootor, mis on saadaval nii 340 kui ka 380 hobujõulise variandina. Keskmine kütusekulu algab alates 4,9 l/100km (2-liitrine diiselmootor).

Käigukastidest on saadaval 8-käiguline automaatkast ja 2-liitrise diiselmootoriga on võimalik ühendada ka 6-käiguline manuaalkast.

Jaguar F-PACE’i hind algab 43 668 eurost. Müügile jõuab auto suvel.