See polegi tegelikult lauluks mõeldud, eesmärk on hoopis vältida pidevalt sama laulu kuulmist, kui iPhone'i auto muusikakeskusega ühendad.

iPhone hakkab autoga ühenduse looimse korral nimelt automaatselt esimest laulu esitama, mis sellega seotud iTunesi kontol on, ja sama pala pidevalt kuulata võib tüütuks muutuda.

Muidugi võib iTunesi lisada mingi uue pala, mis tähestikulise järjekorra põhjal esimesena mängima hakkab, aga pikas plaanis on vast kergem hankida "A a a a a Very Good Song", mis oma eriskummalise pealkirja tõttu mistahes muusikavalikus tõenäoliselt esimeskes jääb. Kui keegi just nimme ei tooda lugu, mille pealkiri mõeldud seda edestama.

Mezrahi looming tundus vajalik ka teistele, pala reklaamiv Twitteri säuts kogus vähem kui ööpäeva jooksul enam kui 12 000 like'i ja trügis ka iTunesi populaarsete pingerea esisaja hulka.

Apple pole seni lugu oma keskkonnast eemaldanud, kuigi see pole "päris" laul. Samas maksab see 0,99 dollarit/eurot nagu iTunesi palad ikka, millest Apple oma osa saab, nii et ehk ei eemalda ka.

Tegelikult saab muidugi ka ise tühja "laulu" luua ja iPhone'i lisada, aga kuna mugavus maksab ka midagi, siis on paljud hoopis Mezrahi "loomingu" kasuks otsustanud.

"A a a a a Very Good Songi" saab nutiseadmesse lisada ka muusikateenuse Apple Music vahendusel, aga teenus on uuele huvilisele tasuta ainult kolm kuud ja siis tuleb ikkagi maksma hakata. Ühekordne tasu 0,99 tundub pisem väljaminek kui 4,9-14,99 kuus, mida Apple Music vastavalt paketile tahab.