Või on need hoopis linnamaasturid? Vaevalt küll, kuna värske uuring näitab, et linnamaasturid on suuresti hoopis kliimamuutustes süüdi või vähemalt ei aita nende leevendamisele kuidagi kaasa. Uurime, miks.

Samal ajal arutavad saatejuhid selle üle, kuidas võivad ravimid juhtimist mõjutada. Sel nädalal käis Fortest läbi uudis, kus antibiootikumid panid mehe keha alkoholi tootma. Kas selline, ravimitest tingitud joobes peaga juhtimine on haruldus või mitte?

Proovisõiduauto oli nii kõrvaltvaatajatele kui ka juhtidele meelepärane Toyota Supra, mille ilu võib igaüks ise tunnistada "Istmesoojenduse" Facebooki lehel.

Nipinurgas räägime aga rehvidest. Kumb rehv siis ikkagi õigem on, kas lamell või naast? Suur rehvisõda läheb lahti kuulajate seas kindlasti lahti, kuid saatejuhid olid asja suhtes ühel meelel.

1x
00:00

Saatejuhid on Ylle Tampere ja Jan-Matthias Mandri. Kirjuta meile istmesoojendus@delfi.ee või Facebooki lehe sõnumitesse. Ühtlasi, kui soovid saadet kuulata mujalt kui Delfi Tasku keskkonnast, siis selleks on võimalus nii Spotifys, Apple Podcastsi kui ka Soundcloudi keskkonnas.