Kuuldavasti on uut Boxterit visandaval Porschel siiski plaanis ka kolmesilindriline versioon vähemalt läbi töötada. Kolm silindrit on plaanis kasutusele võtta ka BMW’l jt, mille hiljutine ideeauto Vision istutas silindritrio koguni superauto sisse. Uus põlvkond Boxtereid liigub 2012. a. mudeleina müüki juba järgmisel aastal.

Neljasilindrilistest Porschedest on juba juttu olnud. Nüüd avaldas mudelkonna eest vastutav Hans-Jürgen Wohler Autocarile antud intervjuus arvamust, et turbolaetud kolmesilindrilised pole sugugi utoopiline tee. Nimelt on ju ka Porschel tarvis kuidagi vähendada oma toodete keskmist süsihappegaasi saastemäära ning taoline mikromootoriga lahendus toob näitajaid jõudsasti alla.

Wohler rääkis, et „see 3-silindriline ja ka neljasilindriline võiksid arendada kusagil 180-200 hj. Arvestades seda, et Boxter tuli kunagi turule 2,5-liitrise, ent sama võimsa jõuallikaga, ei tohiks silindrite vähendamine meie klientidele iseenesest mingi löök olla.“ Kindlasti kolib aga kaduvikku too reaskuuese iseloomulik jõuramine.