Tänu suurepärasele maastikusuutlikkusele ja oma hinnaklassis konkurentsitult parimale salongiruumikusele võitis Dacia Duster kohe nende klientide südame, kes otsivad jõulist, vastupidavat ja taskukohast off-roader’it.

Duster jõuab järgmisel aastal ka mitmele uuele turule. Seda hakatakse turustama Pärsia lahe riikides, Brasiilia ja Argentina turgudel, Duster läheb tootmisse Avtoframose tehases Moskvas ning Kolumbia Medellini tehas hakkab varustama Kolumbia, Mehhiko ja Tšiili turge.

10. detsembril kuulutati Dacia Duster 'Autobest 2011' auhinna vääriliseks kui 2010. aasta parim auto. Žürii tugines otsuse langetamisel 13 kriteeriumile, mille hulgas olid näiteks kütusetarbimine, mitmekülgsus, interjööri ruumikus ning disain. Punkte anti iga kriteeriumi kohta ja Dacia Dusteri skoor oli kokku 863 punkti võimalikust 3,600-st. Dacia Duster paigutati koguni kümne žüriiliikme poolt esikohale.

Kümme aastat tagasi asutatud Autobesti auhinna žüriiliikmed on 15 riigist: Bulgaaria, Horvaatia, Tšehhi Vabariik, Küpros, Makedoonia, Ungari, Poola, Rumeenia, Venemaa, Serbia, Slovakkia, Sloveenia, Türgi, Ukraina ja Malta.

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!