Alates 2015. aastast on iga aastaga hübriidide müüginumbrid peaaegu kahekordistunud. Ka selle ja eelmise aasta võrdluses on numbrid kahekordistunud - näiteks selle aasta juunis registreeriti 205 hübriidi, mis on kaks korda rohkem kui aasta varem registreeritud 98 hübriidi. Selle aasta igakuised hübriidide registreerimise numbrid ületavad eelmist aastat peaaegu igakuiselt.

Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liidu (AMTEL) esindaja Arno Sillati sõnul on Eesti Euroopa Liidus elektri- ja hübriidsõidukite osakaalu poolest keskmisest kõrgemal: "Oleme kõrgemal vaid ainult tänu hübriididele," ütles Sillat. Sillati sõnul on elektriautode müük Eestis siiani kiratsenud, kuid AMTELi hinnangul muutub ka see pilt lähiaastatel: seda peaks muutma suurema laadimisvälba ja odavama hinnaga elektriautod.

Nagu graafik näitab, on läbi aastate ülekaalukalt populaarseim hübriidauto Toyota, mida on alates 2014. aasta algusest müüdud ülekaalukalt teistest rohkem - kokku on vaadeldava perioodi vältel müüdud 2491 hübriidautot. Toyotale järgnevad Lexus 548 registreeritud sõiduautoga ning Kia, millel on juba oluliselt vähem registreeritud autosid - vaid 101.

Kõige populaarsemaks hübriidautomudeliks on Toyota RAV4.