Keharaskust toetavate aparaatidega varustatakse Honda Saitama tehase töötajad, et nende jalaväsimusest tulenevat stressi vähendada ja seadet katsetada. HWEAD on mõeldud hea kehaehitusega inimestele, see paigutub jalasääre lähedale ja moodustab kehale justkui tooli.

Asja on ka kerge kanda — rihmasüsteemide asemel tuleb lihtsalt panna jalga HWEADiga varustatud kingad ning tõsta aparaat põlvele, jalgadele ja tagumikule mugavasse asendisse ning seejärel — sadulasse istuda. Seade hakkab liikuma koos jala endaga, võttes liigutustest osa omalaadse lisaskeletina, mis näeb väga meeleolukas välja. Praktilise leiutise liikumissuund on orienteeritud kandja raskuskeskme suunas, mitte otse üles, et liigutused jääksid ka semihumanoidiks muundunud töölisel loomulikeks.

Seeriatootmisse minekuni jääb veel aega, ent kindlasti see peagi ka juhtub. Asimo on ju juba reaalsus, rääkimata robotkoduloomadest jms. Nüüd pakub Honda välja ka ühe praktilise kodumasina, mis kandja uuele noorusele äratab. Kaugel needki ajad on, kui Honda tehase töötajad graatsiliselt ehitatavate autode kohal leviteerivad.

Siin ka seadeldist tutvustav jõutuub. Tänud tipi eest lugejaile.