• Täiustunud välis- ja sisekujundus
• Uus ja veelgi võimsam 1,6-liitrine i-DTEC diiselmootor
• Uus üheksakäiguline automaatkäigukast

Selle aasta kevadest saada oleva CR-V suurimad muudatused on toimunud auto esiosas, kus ümberkujundatud esituled voolavad läbi uue iluvõre. Lisaks annavad uus pamper ja karterikaitse CR-V-le jõulisema välimuse ning ümber on kujundatud ka tagumised LED-tuled.

Nelikveoline CR-V on tulevikus saadaval võimsama diiselmootori ja täiesti uue üheksakäigulise automaatkäigukastiga. Uus 1,6-liitrine i-DTEC neljasilindriline diiselmootor Honda Earth Dreams tehnoloogia mootoriseeriast arendab kuni 160 hj ja 350 Nm-ni.

Mootori paariliseks saab valida ühe kahest jõuülekandest: kuuekäigulise manuaalkäigukasti, mis eraldab oma klassi väikseima CO2 heitmekoguse (alla 130 g/km), või uue üheksakäigulise automaatkäigukasti.

Uue CR-V Euroopa ostjad võivad nautida uuendusliku rakendusega juhitavat info- ja meelelahutussüsteemi Honda Connect. Enamus varustusastmetesse kuuluv Honda Connect pakub teel olles mugavat ühenduvust. Selle arvukaid funktsioone on seitsmetollisel puutetundlikul ekraanil lihtne valida.

Uue süsteemi funktsioonide hulka kuuluvad internetiühendus, üheksa eelinstallitud rakendust (sh juurdepääs Honda App Centerile), valikuline Garmini satelliitnavigatsioonisüsteem, audioekraan, AM/FM/DAB ja internetiraadio, telefoniliides ning Bluetooth-ühenduvus. Lisaks sellele hõlmab süsteem dünaamiliste suunistega tahavaatekaamerat ning mitmekülgseid andmeid sõiduki läbisõidu, kütusesäästu ja sõiduaja kohta.