Cachet on uus Eesti idufirma, mille eesmärgiks on muuta turuolukorda, kus äpitaksod automaatselt liigituvad taksodeks ning peavad tasuma kordades kallimat kindlustuse hinda isegi sel juhul, kui juht osutab platvormil teenust vaid mõne tunni nädalas.

Cacheti lahendus on nn kindlustuse rahakotiteenus ehk juht maksab vaid sõidetud tundide eest. Ühekorraga saab tellida nii liikluskindlustuse- kui kaskopaketi sõidujagajatele ning lepinguid edaspidi üheskoos ka hallata.

Cachet on sõlminud kokkulepped kõigi kolme suure äpitaksoplatvormiga, Uberi, Bolti ja Yandexiga ning nende kodulehel kasutajakontot luues ja kindlustuspakkumist küsides saab end märkida kas ühe või kõigi platvormide kasutajaks.

Eestis on üsna tavaline, et nn sõidujagaja kasutab korraga mitut platvormi: vastavalt kas tellimus tuleb Uberi, Bolti või Yandexi kaudu, selle alt ka teenust osutatakse.

Juhid, kellega oleme rääkinud, ütlevad, et omad eelised on kõigil kolmel platvormil ning mune tasub seetõttu hoida mitmes korvis: Uberi hinnad on kõrgemad, Bolti kaudu tuleb enim kliente ja Yandex.Taxi on eestivenelaste seas popp.

Siiamaani tundubki kõik imeilus: mupol jääb tööd vähemaks, sest äpitaksodel on dokumendid edaspidi korras ja soodne kindlustuse hind meelitab oma vaba aega taksosõiduga täitma ka neid, kes seni on kõhelnud. Klient on võidumees: takso saabub kiiremini ja juhid on rõõmsamad.

Proovime järele!

Otsustasime Cachet’ (hääldub nagu “kašee”) kindlustuse rahakotiteenust proovida. Valisime autopargist 2017. aasta Dacia Logan MCV. Auto näeb hea välja on ruumikas ja sobib linna- ja linnalähisõitudeks ideaalselt.

Cachet’ lehel konto tegemine käib kiiresti: sisestad auto registrinumbri, märgid ära, mitu tundi nädalas töötad, kus piirkonnas seda teed ja programm arvutab kindlustuse hinna.

Valida on nelja kindlustustoote vahel: sõidujagaja liikluskindlustus ja kasko ning samad tooted tavakasutajale. Saab olema huvitav võrdlus.

Seda millised liikluskindlustuse ja kaskokindlustuse hinnad eksperimendi käigus erinevatest kohtadest saadi, vaata SIIT

Artikli foto: www.quotecatalog.com