• Partner kaubiku hind alates 10 700 eurost
• Mahtuniversaali hind alates 12 200 eurost
• Mootorivalikus kuus jõuallikat

“Esimese poolaasta tulemuste põhjal on Peugeot taas tarbesõidukite turuliider ja uus Partner võimaldab meie positsiooni antud segmendis teisel poolaastal kindlustada, kuna ärikliendi tarbeks on tegemist ühe kütusesäästlikuma ning väikseimate ülalpidamiskuludega kaubikuga,“ märkis Peugeot Baltic tegevjuht Rasmus Tali.

Mugava kabiini ja suure kandevõimega Partnerit on võimalik valida kahes pikkuses – 4,38 m ja 4,63 m. Maksimaalne kaubaruumi maht on vastavalt 3,7 m3 ja 4,1m 3 ning kandevõime kuni 890 kg. Partner Tepee mahtuniversaali saab soetada nii viie- kui seitsmekohalisena, millest nii teise kui kolmanda istmerea võib soovi korral eemaldada.

Partneri esiosa on saanud uue joonega esilaternad ja Peugeot uute mudelitega sarnase iluvõre. Kaitseraua pinnale on paigaldatud katted, mida on võimalik kriimustuste või mõlkide korral hõlpsalt vahetada.

Mootorivalikus on esialgu saadaval kokku kuus VTi bensiinimootorit ja BlueHDi diiselmootorit võimsusega 75 kuni 120 hj.

Partneri Tepee standardvarustuses on ABS, hädapidurdusabi, veojõukontrolliga ESP, mäkketõusuabi ja vahetu rehvirõhu kontrollsüsteem. Püsikiiruse hoidja ja kiirusepiiraja kuuluvad nüüd standardvarustusse alates teisest varustustasemest.