Hiina Rahvavabariik on valitsuse poliitika tõttu omaette hoidev, aga tõotab tänu ligi 1,4 miljardi asukale rikkalikke teenimisvõimalusi, kui vaid ligi saaks. Eriti huvituvad sellest muidugi tehnoloogiafirmad, kuna nende kaupa ja teenuseid läheb tänapäeval kõigil vaja, olgu nad siis eraldatud või ei.

Seega on loomulik, et Hiina Google'iks kutsutav Baidu on oma isesõitva auto projektile terve rea olulisi lääne tegijaid toeks saanud, kõigil neist juba vastava ala kogemus mingil määral olemas: Microsoft, nVidia, Ford ja Intel.

(MS-i kogemus seisneb koostöös autotootjatega, et interneti teel andmeid vahetavate sõidukite jaoks tarkvara luua, aga tähtis on ju seegi.)

Baidu projekt Apollo on avatud lähtekoodiga opsüsteem, mida isejuhtivaid sõidukeid ehitavad firmad võivad tasuta kasutada. Hiina Google loodab veel rohkemgi partnereid leida, mitte ei rahuldu senise "saagiga".

Apollo opsüsteemi loodav infovoog saab olema nii mahukas, et Baidu suudab seda peamiselt kodumaa piires hallata. Väljaspool Hiinat aitab paljudes riikides Microsoft oma Azure'i pilveplatvormiga.