• Mahukam ja maastikuvõimelisem kui Qashqai
• bi-LED esituled ja mitmeid teisi uusi tehnoloogiaid
• Uuenes ka Nissan Juke

Tõsi, autot esitleti kontseptsioonina juba eelmisel sügisel Frankfurdis ning erinevusi toonasega sisuliselt ei ole. Esiosa ja sisemus on uuel X-Trailil vägagi sarnane uue Qashqaiga, küll aga on X-Trail viimasest üksjagu suurem ning maastikusuutlikum.

Ehk nagu ütleb Nissani pressiteade: uhiuues X-Trailis on ühendatud täiustatud 4×4 võimekus ning palju erinevaid tehnilisi lahendusi, mis on saanud Nissani linnamaasturitele omaseks.

Uues mudelis kasutatakse ka mitmesuguseid uuenduslikke tehnoloogiad, mida selles autoklassis pole varem kasutatud, näiteks bi-LED esituled, Nissani turvakilbisüsteem ning täielikult integreeritud kolmanda põlvkonna NissanConnecti navigatsiooni- ning teabe- ja meelelahutussüsteem.

Renault-Nissani ühisele platvormile ehitatud uus X-Trail on ka tunduvalt praktilisem. Seda tänu uuele, teatrisaalist inspireeritud istmepaigutusele, ette-taha liigutatavale teisele istmereale ning täielikult integreeritud kolmandale istmereale, kus on nüüd suurem jala- ja pearuum.

Lisaks X-Trailile näitab Nissan Genfis esmakordselt Europas elektrilist kaubikut e-NV200 ja GT-R-i tippversiooni GT-R Nismo ning uuenenud Juke`i. Viimasel on muudetud ülemisi esitulesid, iluvõret ja esipamprit, samuti on kolinud udutuled veidi teise koha peale. Taga on samuti muudatusi märgata: muutunud on tuledeplokk ja pamper.

Nissan toob tänavu suvel müügile ka oma uue väike-keskklassi auto, mida paraku Genfis aga väljas ei ole. Pole isegi teada, mis selle auto nimeks saab ja milline ta välja hakkab nägema.