Taxify Eesti tegevjuhi Hanno Liiva sõnul pakub Taxify täispaketti alustavale juhile: “Kõik 100 autot tulevad koos sõidukikaardi ja kindlustusega. Lisaks garanteerime juhtidele kuueks kuuks 800€ sissetuleku ning vabaduse kasutada vabal ajal autot isiklikuks tarbeks.”

Ettevõte ütleb, et nad soovivad pakkuda soodsat ja mugavat alternatiivi isikliku auto pidamisele. “Pikemas perspektiivis näeme, et inimesed loobuvad leibkonna teisest autost ning eelistavad linnas liikumiseks sõidujagamisteenust, “ lisas Liiva.

Olemasolevale neljateistkümnele Taxify värvides Toyota Corollale lisandub 50 Volkswagen Golf Variant CNG ning 50 Škoda Octavia Wagon CNG mudelit. Esimesed kümme sõidukit on kohal ning ülejäänud saabuvad paarikümne kaupa hiljemalt jaanuari alguseks.

Taxify on 2013. aastal asutatud eestimaine tehnoloogiafirma, mis arendab ülemaailmset taksode ja sõidujagamise platvormi. Taxify tegutseb rohkem kui 20 erinevas riigis Euroopas, Aafrikas ja Kesk-Ameerikas, vahendades aastas kümneid miljoneid sõite enam kui 3 miljonile kliendile. Ettevõtte tänane pressiteade ütles, et firma kasvab kuus 20-30% võrra ja on selle näitajaga kõige kiiremini kasvav Euroopa taustaga sõidujagamise platvorm.