Tesla Roadster Sport on elektriline sportauto, mis on täna küll veel turul konkureerimiseks liialt kallis, ent pakub vahetut sõidukogemust nagu Lotus, kulutamata vedelkütust. Ja tegemata muid hääli kui kummivilin. Brabuse jaoks on see kõik äärmiselt igav, ent Tesla on nende partner ning see tuli hädast välja aidata.

Nii paigaldatigi auto pakiruumi helisüsteem, mis koosneb bassikõlarist ja mõnest pisemast elemendist. Olemas on isegi equalizer, et helivärve muuta. Selle Brabus Tesla Roadster Sporti sisselülitamisel hakkab masina tagaosast kuulduma madalat jorinat. See on nagu vabakäigul töötava V8 hääl, ent kuidagi vesisem, kõvasti digitaalsem.

Peale mõningat mõtlemist ja selle heli kuulamist sai selgeks, miks see vesine näis - enim meenutabki see hääl praamlaeva tohutu diiselmootori mürinat, mis tuleks justkui läbi veefiltri. See võib näida tobe ja ehk seda ka on, ent mitte keegi ei suutnud naeratust tagasi hoida, kui gaasipedaali liigutades too digitaalne V8 aina kõrgemalt jörisema hakkas.

Boonusena on menüüs ka täiesti arvutijuurtega elektrooniline saund, mis koosneb piiksumisest ja vilinaist. Sellist heli kuuldes märkavad jalakäijad luksusliku elektrisportauto eest küll neile mõeldud tänavaosale tagasi liikuda, et näha, mis imemasin see nendega taoliselt „räägib".

Muus osas pole Brabus Teslat tehniliselt muutnud, vaid üksnes edevamaks ja väga luksuslikuks muutnud. Ning selle SpaceSoundGeneratori lisanud. Ja nüüd on see üks tõeline pidupäeva-Lotus!