50 aastat vana Mini on nooruslikum kui kunagi varem. Siinsel väljapanekul tantsivad autode ümber noored Mini-inimesed, demonstreerides, millist positiivset energiat BMW all toodetud uued ja sportlikud mikroautod neile annavad.

Mini Roadster on tavalise Mini kabrioleti kõrval nagu õpik - miks ei ole senine Mini Cabrio juba ammu taolise Roadsteri moodi välja näinud? Avaauto on sportlik ja madal, mitte prink ja justkui karistuseks katuseta jäetud Mini nagu Cabrio. Tehniliselt on mõlemad ideeautod seniste Minidega sarnased.

Coupe kõlab küll pehmemalt, ent on Roadsterist veelgi agressiivsem. Nagu oleks keegi võtnud ja surunud tukkuvale tavalisele Minile jõuga kiivri pähe, jalaga tagumikku virutanud ja ringrajal imesid tegema minema käskinud.

Kupee näeb oma uue katusega välja kahtlemata veidi kummaline, aga seda kuumem tükk see tegelikult on. Roadster on küll veidi vaguram, ent ka selle uus ja voolujoonelisem soeng ei luba sel lihtsalt loodust nautida, vaid utsitab liikuma. Loodetavalt jõuab Mini neid ka tootma hakata.