Delfi hoidis võistluse käigul silma peal liveblogi vahendusel. Ekspress Grupi lippu hoidsid kõrgel Toomas Vabamäe (ja tema võrr), Kristjan Pihl, Mattias Tammet ja Madis Vaikmaa.

Rajal olid omavahel jõudu katsumas originaalkorras Riga sääreväristajad ning nende koopiad ehk „hiinakad". Võistluse võidab võistkond, mis suudab 24 tunni jooksul läbida kõige rohkem ringe. Võistkonda võib kuuluda 2-4 liiget ja võistluse jooksul võib võrri parandada ning sõitjat vahetada.

Esimene säärane võistlus toimus eelmisel aastal Maidlas, kus osales 56 võistkonda 214 sõitja ja mehhaanikuga. Toona läbisid kõik meeskonnad kokku umbes 32 000 kilomeetrit, millest võitja arvele läks 965, kusjuures teiseks jäänud tiim jäi võitjast maha vaid poole ringiga.

Sel aastal võisteldakse 1,4 km pikkusel ringrajal, kus teekattematerjalidena vahelduvad kruus, asfalt ja külavahetee. "Rada on võrreldes eelmise aastaga mõnevõrra pikem, kiirem ja ka keerulisem - seega on oodata äärmiselt põnevat võistlust," ütles võistluse peakorraldaja Ilmar Kuusk.

Sel aastal oodatakse starti umbes 60-70 võistkonda. Lisaks võidusõidule on korraldajad organiseerinud võistlejatele ja pealtvaatajatele ka muud tegevust ning avatud on saun ja söögikohad.