United Motorsi portfelli kuulub lisaks ka Kia müütamine ning firma on teinud ka katseid Hiina autosid Eestis turustada. Viimane läks tootja tõttu küll vett vedama, ent eks kõigile ole selge, et Hiina autod tulevad ka Maarjamaale õige pea. Ning siis pole United Motors enam roheline tegija.

Fiatist rääkides meenub õige pea, et see bränd kuulub ju Fiat Gruppi, mis hõlmab Ferrari, Maserati ning Alfa Romeo kõrval ka Lanciat ning tervet Chryslerit. Kui mõne kuu jooksul on meie maale oodata kahesilindrilist Fiat 500 TwinAir mudelit, siis aasta teine pool toobki juba seni Silberauto salongides müügil olnud Dodge Journey United Motorsi poodi ning seda juba Fiati märgi all. Lanciate saabumisest pole veel juttu olnud, ent kui need peaksid ka Eestisse nina pistma, siis ikka United Motorsi kaudu. Alfa Romeo müük on endiselt Pilot Motorsi teha ega puutu asjasse.

Tänasel pressiüritusel tutvustati Tallinna veeres Tartu maantee kõrval Peetri küla külje all asuvas salongis oma klassi parimate näitajatega kaubikut Fiat Doblo. Parim on Doblo nii kõikidelt praktilisust iseloomustavatelt mõõtmetelt nagu laadimisava suurus, laius, lävepaku kõrgus, kaubaruumi mahutavud ja mootorite säästlikkus kui ehk ka stiili poolest? Mõne võib Doblo musklis keha ja rõõmus kutsupilk esialgu ära ehmatada, ent tavalistest levinumatest Peugeot' kaubikukestest on see kindlasti lõbusam. Testilugu sellest masinast on peagi tulekul, seni vaata galeriist, kuidas Doblo United Motorsi pealinna-salongis mõjub!

Fiate müükse ning hooldatakse ka Kohtla-Järve United Motorsi esinduses, samuti Pärnus. Tartus müük veel puudub, küll aga teenindatakse Fiate BMW esindustes kuni päris Fiatidele mõeldud eripood paari aasta perspektiivis püsti pannakse, lubasid edasimüüjad optimistlikult.

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!