See Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe liigub siin Maarjamaal tegelikult ringi juba päris ammu, kuigi on nö. selle aasta nähtus. Peamiselt pesitsebki maailma uhkeim kabriolett Toompea kandis ning liigub teinekord Narva maanteel, kus selle mastaapsus ei saa lihtsalt märkamata jääda.

Taolisi mudeleid toodetakse juba 2007. aastast alates, nii et see võib olla vabalt kasutatud auto, ent too fakt ei varjuta sugugi masina 6,75-liitrise V12 453-hobujõulist võimsust ega minekut (0-100 km/h 5,7 sekundiga). Rääkimata kvaliteedist. Levinud arvamuse kohaselt on enamik kõikidest kunagi toodetud Rolls-Royce'idest tänini teedel või vähemasti komplektseina alles. Nii erakordselt ajatu ja igavene on see käsitöötoode.

Milliseid hinnalisi ja eksootilisi autosid oled Sina Eestis märganud? Räägi nendest teistele kommentaariumis! Kõige rohkem ootame aga pilte, mille võiks saata aadressile rahvahaal@delfi.ee! Kkasutada võib ka lehe vasakul servas olevat Rahva hääle vormi. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest võita ka preemia!

Jälgi EkspressAuto uudiseid ja artikleid ka Twitteris!