“2006. aasta on uute kerg- ja keskkaaluliste tarbesõidukite poolest olnud külluslik aasta, muutes selle võistluse raskemaks kui kunagi varem ning teinud omistatud tiitli Ford Transitile veelgi olulisemaks,” ütleb John Fleming, Ford Euroopa president ja tegevjuht pressiteate vahendusel.

Oma ametlikus avalduses üles ’Aasta kaubiku’ žürii: “Otsust välja kuulutades avaldas žüriile sügavat muljet fakt, et Fordi insenerid on võtnud ühe Euroopa parimatest kaubikutest ja teinud selle veel paremaks. Olgu linnatänavatel või kiirteedel — Transiti sõiduomadused on ikka suurepärased.”

Avalduses lisati: “Žürii hindab ka fakti, et Fordi disainerid ja insenerid hoiavad rohkem kui enamik teisi kaubikutootjaid püsivalt kontakti potentsiaalsete ja olemasolevate ostjatega, et jälgida pidevalt nende soove ja vajadusi. Selle tulemusena on uue Transiti kabiini interjöör kerkinud tasemeni, mis läheneb sõiduauto salongi omale. Lähtekohaks on see, et kaubikujuhid veedavad sageli oma sõidukis rohkem aega kui sõiduautode juhid.