Tegemist on kaskadöör Steve Truglia õnnestunud katsega alistada maailma suurim surmasilmus. Umbes selline, nagu autokonstruktorite mänguteede oma, ent palju-palju suurem. Peadpööritavaks trikiks kasutati tugevdatud vedrustuse, turvapuuri jm. ettevaatusvarustusega õnnistatud pisikest linnaautot Toyota Aygo.

360-kraadise teelõigu ehitamiseks kulus kõvasti aega nii selle keevitamise kui matemaatilise planeerimise juures. Kokku läks 12 m kõrguse silmuse ehitamiseks 5 tonni metalli. Tsentrifugaaljõud, mis väikesele Aygole ning Trugliale endale mõjusid, olid aga nii suured, et kui trikimehe kiirus oleks silmust läbides alanenud veel 4 km/h võrra, oleks ta üsna kindlasti oma „rõngast" pea ees alla kukkunud.

Konsultatsioonideks kasutas Truglia Cambridge'i füüsikut, tsikliga metallkuuli sees trikke sooritavat soomlannat ning ühe leeduka nimega Juri abi, kes oli kunagi veidi väiksema surmasilmuse läbimist korduvalt üritanud ning sellest ka mitmeid kordi alla kukkunud. Fifth Gear'i autotriki eri oli eetris nädalavahetusel ning on nüüd püütav internetiavarustes.