E V12 kiirendab 100 km/h'ni vaid 3,7 sekundiga - täpselt sama kiiresti jõuab sinnani ka Smardist koos Teslaga ehitatud elektriauto High Voltage! Ohtlikult väle minek lõppeb elektrooniliselt piiratud märgil 130 km/h. Monstrossne E V12 liigub aga koguni 240 km/h kiiremini ehk 370 km/h!

Mustal, aerodünaamiliste süsinikplastist lisandustega uhkeldaval E-klassi Mercedesest kujundatud monstrumil on kapoti all 800 hj V12 mootor, mida pumpavad üles ka turbod. See esindab täpselt vana maailma võimsusvõiduajamist ning on oma enam kui 1400 Nm'g kõige kõvema väändega tänavaauto maailmas! Lisaks ulatub selle tippkiirus vormel ühe enda boliididest kõrgemale.

Brabus High Voltage näitab aga, et ükskõik kui eksklusiivsed ja võimsad taolised pool miljonit eurot (ilma maksudeta) väärt ning vaid kümnesest seeriast koosnevad eriautod pole, näeb tulevik ette midagi muud, midagi vähem absurdset, ent endiselt kiiret, luksuslikku ja võimast.

Heas vormis noormehe esitletud High Voltage pakub suprautolikku kiirendust, ent ei sõiduta samas salongis istuvaid inimesi kuu peale. E V12 on aga selleks piltlikult öeldes võimeline. Seda esitles ja üks keskealine paks mees, kes on Brabuse rajaja. Eelnimetatud noormees on aga tema poeg ning firma tulevik, uus põlvkond.

Brabus ja Tesla on teinud koostööd teistegi mudelitega. Brabus on tuuninud Tesla Roadsterit ja Smarti ning palunud nüüd Teslal end Smardi kiiruslikuks ehitamises aidata. Kui vaadata teistegi võimsate autotuunijate stende, on seal näha päris absurdseid sõidukeid, milliste vulgaarsuses ja agressiivsuses oleks mõned aastad tagasi veel kui maitsevääratuses kahtlema hakatud.

Püsige kanalil, et saada peagi uusi sõnumeid otse Frankfurdi näituselt, kus peaks selguma, kumb siis peale jääb - väike ja vaikne elektriauto või siiski vana kooli võimsus ja toores elegants, mida pakuvad ju senimaani nii Ferrari, Lamborghini, Pagani jms.