Selle raames peetakse esmakordselt Eestis samal rajal ja samal ajal kiirendusvõistlusega maha lõppkiirusvõistlus, kus pannakse proovile juhid ja masinad ühekilomeetrisel võistlusdistantsil.

Võistluse korraldaja Kaarel Orase sõnul on sellise klassi võistluskavasse lisamise põhjus tekitada suuremat sõitjate ja pealtvaatajate huvi nii kiirenduse kui ka lõppkiirusspordi vastu.

"Samas annab see ka viimase võimaluse sellel hooajal huvilistel end ja oma masinat turvaliselt proovile panna ja sportlikult välja elada," selgitab Oras.

Lõppkiirusklassidesse võivad registreerida kõik, kellel kiire korras auto, kiiver ja julgus olemas on.

Lõppkiirusvõistlus on jagatud kahte klassi. TopSpeed A klassis võistlevad autod, mille mootori kubatuur jääb alla 3,5 liitri piiri. Kõik masinad, millel on suurem mootor, kuuluvad võistlusklassi, mille nimeks TopSpeed B.

Uut võistlust tasub kindlasti kogu perega vaatama tulla, sest ilm tõotab tulla suurepärane ja kõik alaealised pääsevat pinevat päeva jälgima täitsa ilma rahata!

Ka tühja kõhtu ei pea kartma, sest soovijate kõhud täidab hea ja paremaga Rannarootsi. Väravad avatakse pealtvaatajatele laupäeva hommikul kell 10.

Lisainfo ja võistlejate registreerimine www.edra.ee