Moonika Kitt, Kerli Maro, Indrek Luberg ja Raido Rosenfeld olid nõus pikemalt selgitama, kuidas toimub autoesinduste töö eriolukorra ajal.

Kuigi uus päev võib tuua uued reeglid, müüakse ja ostetakse autosid ikka – suure osa eeltööst teevad kliendid nagunii ju üle interneti.

Kindlasti ei peaks autoomanikud korralisi hooldusi ja remonttöid edasi lükkama, sest see mõjub sõiduki tervisele. Kõik teenindused töötavad selle nimel, et meie autopark oleks heas korras.

Enamus autoesindusi on avatud

Kia Eesti turundusjuht Moonika Kitt kinnitab, et kõikjal Eestis on Kia müügiesindused avatud: “ Lahtiolekuaegu on küll osaliselt lühendatud ja nädalavahetusel osa esindusi ei tööta, aga sellekohase info leiab klient Kia kodulehelt.”

Kerli Maro, Seati Baltimaade turundusjuht tõdeb, et ehkki kliente on praegusel ajal salongides vähe ringi jalutamas, on kõikjal müügiesindustes inimesed, kes on valmis abistama: “Kogu protsessi saab korraldada turvaliselt nii, et hoitakse “turvalist pikivahet” ja kõik küsimused saavad vastatud.”

ABC Motorsi turundusjuht Indrek Luberg lisab, et ükski Renault’ või Dacia praegu ostmata ega müümata ei jää: “Meie salongid on tavapärastel aegadel lahti, ja neis on õhuruumi, et turvaliselt omavahel suhelda.”

Toyotat müüva Elke Mustakivi juhatuse esimees Raido Rosenfeld ütleb, et kõik Elke esindused on avatud tavapärastel aegadel, kuid soovitab enne salongi minemist need kodulehelt siiski üle kontrollida, sest olukord muutub iga päevaga.

“Selleks, et aidata omalt poolt kaasa viiruse leviku tõkestamisele, soovitame külastada meie virtuaalset esindust, kus saab tutvuda nii uute kui ka kasutatud Toyota mudelitega, soetada rehve ja teha erinevaid päringuid,” lisab Rosenfeld.